WEB PREZENTACIJE

web-design-creation-site-web

Izrađujemo web prezentacije za vas i vaše poslovne partnere po pristupačnim cijenama izrade i održavanja. Nudimo visoku kvalitetu web sadržaja te fleksibilan dizajn.


U saradnji sa vama kreiraćemo originalne, privlačne, funkcionalne i intuitivne web stranice koja će biti u skladu sa vašim poslovanjem.


U realizaciji vašeg internet projekta koristimo aktuelne tehnologije i u skladu sa web standardima obezbjedit ćemo da vaš sajt bude lako dostupan, optimizovan za pretraživače (Google, Yahoo, MSN) i jednostavan za korištenje.SEO optimizacija

Prilagođavanje web stranica internet pretraživačima.Uspjeh jednog sajta možemo mjeriti po broju posetilaca koji ga posjete preko pretraživača za određene ključne rijeći. Da bi sajt bio posjećeniji potrebna mu je optimizacija za Google i druge pretraživače, tačnije da se sajt nađe na prvoj strani pretraživača.

Optimizacija stranica za tražilice (Search engine optimization) je proces finog podešavanja web stranice koji uključuje poboljšavanje internih i eksternih aspekata u cilju povećanja broja posjeta koje web stranica dobiva putem tražilica čime se i povećava broj kontakata i/ili direktna prodaja proizvoda i usluga.

web1

Optimizacija uključuje ova područja:

  • izbor i analiza ključnih riječi
  • određivanje META tagova: description i keyword
  • editiranje TITLE taga, H1, H2 i ostalih
  • editiranje HTML i CSS koda
  • modificiranje naziva datoteka i strukture stranice
  • eventualno podešavanje internih linkova
  • eventualne izmjene sadržaja

Sam proces optimizacije stranica može trajati 3, 6, a ponekad i više od 12 mjeseci prije nego što se vaše stranice za određene ključne riječi počinju prikazivati na visokim pozicijama u rezultatima pretraživanja. Ako smatrate da vaša web stranica nije dobro optimizirana za tražilicu Google u kontekstu pozicije vaše stranice u rezultatima pretraživanja slobodno nas kontaktirajte.