Usluge Impressa
Naše usluge
Edukacija

Na polju obrazovanja organizujemo kurseve: stranih jezika (engleski, njemački, arapski, turski) kako za odrasle tako i za djecu, kao i kurseve informatike!

Impress Office

U okviru asortimana Impress office usluga nudimo usluge grafičkog dizajna, DTP priprema, kopiranje, printanje, skeniranje, usluge internet kluba...

Impress IT

Iz oblasti IT-a nudimo usluge servisa računara, sistemskog održavanja i stalne IT podrške, kao i usluge izrade web prezantacija.

Mi pretvaramo vaše snove u stvarnost

U Impress centru nudimo širok asortiman usluga; osim kurseva stranih jezika na polju edukacije, u okviru Impress Office i Impress IT nudimo usluge servisa računara, izrade web prezentacija, izradu i print plakata, vizit karti, DTP, printanje, kopiranje i još mnogo toga...dođite i uvjerite se u kvalitet usluge...

Contact Us
Foto
7
19
104
2
1+
Izdatih uvjerenja
1+
Zadovoljnih polaznika
1+
Godina iskustva
1+
Održanih ciklusa

Vaše mišljenje nam znači

"Znanje engleskog jezika stečeno u Impress centru mi je mnogo značilo u mom poslu. Zaista sve pohvale za rad ovog centra u njegovo osoblje.

Samo naprijed!"

Rijad Manager

"Kurs njemačkog koji sam započeo sada davne 2012. godine sam prekinuo zbog odlaska za poslom u Njemačku, svejedno dobro mi je došlo u mojoj profesiji." 

Muharem Bolničar

"Samo da pohvalim rad ovog centra. Izašli su mi u susret i organizovali polaganje kako bih stekla uvjerenje i priložila na konkursu.  

Zaista brzo i efikasno!"

Vedrana Software Engineer