Impress  SERVIS

"Impress centar - servis" pruža usluge iz oblasti IT-a. Ove usluge obuhvataju servis računara i računarskih sistema, nadogradnju, savjetovanje pri kupovini, umrežavanje i projektovanje  računarskih mreža i sl.


Ciljevi kojim se rukovodimo u svom poslovanju su pružanje kvalitetnih i sveobuhvatnih usluga krajnjim korisnicima. Nudimo uslugu dolaska tehničara po pozivu na adresu. Ukoliko je za izvršenje servisa računara potrebno odvojiti veći vremenski period predlažemo,ukoliko uslovi dozvoljavaju, da bez  dodatnih troškova računar prebacimo u naše servisne prostore, izvršimo popravak i vratimo ga na adresu. Naše usluge pružamo privatnim i poslovnim korisnicima.web prezentacije

Vršimo izradu web prezentacije za vas i vaše poslovne partnere po pristupačnim cijenama izrade i održavanja. Nudimo visoku kvalitetu web sadržaja te fleksibilan dizajn.


U saradnji sa vama kreiraćemo originalne, privlačne, funkcionalne i intuitivne web stranice koja će biti u skladu sa vašim poslovanjem.


U realizaciji vašeg internet projekta koristimo aktuelne tehnologije i u skladu sa web standardima obezbjedit ćemo da vaš sajt bude lako dostupan, optimizovan za pretraživače (Google, Yahoo, MSN) i jednostavan za korištenje